Dagsverke "Vi skogen"

Nu är klockan halv nio och Jag och Johanna börjar om en halvtimme. Vi ska jobba på Ica idag för vi har dagsverke och ska samla in pengar till Vi skogen. Jag vet inte vad vi kommer att få göra där riktigt, men det blir nog kul. Jag hinner tyvärr inte blogga mer nu för jag har väldigt brottom om jag ska hinna göra mig i ordning och komma dit inom tjugo minuter.


Hemma hos Pappa

Jag och Johanna var ute med Barbie i ungefär en timme. Barbie fick bada lite och så kastade vi boll en stund. Sen så gjorde vi massa andra saker det var kul! ^^

Sen vid sju så åkte jag hem till pappa, det är ju hans vecka, men jag hade inte orkat flytta tidigare det är så jobbigt att flytta varje vecka. Usch.


Haha, coola vi är! Men min arm hamnade lite långt ner kanske ^^
Jag älskar dig bästavän! <3


Nu ska jag och Johanna ut med Barbie

Efter skolan gick jag och Johanna och köpte glass. Twister so vanligt. Sen så har vi varit så duktiga att vi har lagat mat, eller det fick bli enkelt, korv och pommes :)

Nu ska vi gå ut med Brabie, och fota en matt atill mamma.


Bästavänner! Btw gud va små vi ser ut


Skolan

Just nu sitter jag i ett litet rum med Johanna och vi jobbar kurs. Det gick bra hos doktorn, innan min tid börjde var jag och mamma forum en snabbis. Men nu ska vi till musiken för Johanna ska redovisa trummor.

Dennis kom och hälsade på oss en snabbis


Morgon bloggning

God morgon på er! Sovit gott?

Det har i alla fall jag, Barbie har legat med sitt huvud på min arm hela natten ^^

Nu ska jag i alla fall gå ner till bussen för  jag ska till doktorn av vissa anledningar. 

Hoppas ni får en bra dag <3


Jag älskar att få gulliga komentarer

Konserten gick bra, jag fick många fina komentarer så det var kul. Men jag vill inte lägga upp någon film eller så på bloggen för det var väldigt dåligt ljud på inspelningen tyvärr. Mina kompisar som vill höra får helt enkelt höre mig live ;)

Jag hade fått en jätte gullig komentar från Ivar. Blev jätte glad faktiskt.



Det är svårt att se vad som står men det står i alla fall : Klart att det kommer gå bra! o du sjunger som en ängel, så jävla vackert, det hat jag hört själv ;D

Gud va snällt sagt av honom!

Konsert snart

Hej bloggen :)

Nu ska jag städa mitt rum och packa mina saker som ska hem till Pappa. Om ungefär en timme ska jag åka och ha konsert. Det var ett tag sen jag hade det nu. Eftersom att bloggen är ny så ska jag passa på att säg att jag tar privat lektioner i sång och idag ska jag ha konsert. Jag ska sjunga realize av Colbie Callait. Jag är jätte nervös, efter som att jag egenligen inte tycker att jag sjunger så bra, men vi får hoppas att det blir bra ändå. Men vi ses väl efter det då ^^

Hittede ingen annan bild nu tyvärr, men det får bli den här ^^


Ute i kvälls solen med Barbie












Bra dag

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. I skolan så jobbade jag och Linn spanska, och vi redovisade steg 13 så nu är vi klara med det målet och behöver inte jobba spanska något mer den här terminen! Gud så skönt! Jag har även redovisat steg 17 i engelska, sp jag har nått det målet också! Nu ska jag bara satsa på att göra klart svenska steg 17 och matte steg 19 och göra prov på steg 20 sen har jag nått alla mål :D

Efter skolan åkte jag coh Johanna till forum, jag fick en gratis naked juce bar av killen som jobbade där! Gud va snällt, fattade egentligen inte varför jag fick den, Johanna köpte en stor och så var han som jobbade så snäll att han gav mig en också :D

Sen gick vi till tränigen, det var roligt. Men nu ska jag gå ut med Barbie.

Mitt hotell på hotel city


Hotel City

Ja, jag måste tyvärr erkänna det, men jag har blivit beroende av Hotel City spelet på facebook. Det är egentligen inte ens roligt, men ändå så kan jag inte sluta spela!



Jag har inte uppdaterat bloggen så mycket idag som jag hade tänkt men jag har inte orkat. Jag och Johanna gick och la oss kvart i fem i morse och vaknade av att det var så ljust inne i tältet klockan halv elva. Jag åkte hem vid tre och då gick jag och la mig igen, jag var jätte trött för vi fick ungefär 5,5 timmars nattsömn så jag sov till klockan sju och då gick jag ut med Barbie i regnet. När jag kom in var jag helt genom blöt och var jätte kall för det blåste jätte mycket ute också. Vädret idag var verkligen inte roligt, i natt rägnade det också en hel del, vi sov ju ute i tält. Men som tur var hade Johannas pappa lagt en pressäning över så att det inte skulle läcka in. Fast ändå blev min sovsäck ganska blöt. Men vi hade i alla fall jätte kul tillsammans i helgen ^^

Korvgrillning + Tältuppsättning

Vi kom hem till Johanna först vid halv nio, det tog lite tid för mig att packa men jag blev klar till sist. Min väska vägde ett ton! MINST!

Till middag grillade vi lite korv, det blev jätte gott! Jag är inte grisiterian längre! Så nu äter jag gris igen. Eller helst ekologisk eller kravmärkt i så fall.

När vi skulle sätta upp tältet så märkte vi att vi hade glömt tältpinnarna. Så vi fick lite halvt panik, men vi satte upp tältet med hjälp av lite snören och träd! Det blev jätte bra, vi har lagt in en madrass här så det är jätte mjukt. Vi har det mys!


Farsta idag

Idag var jag, Mamma och Tilde i farsta. Vi kollade på skor och en "skolavslutnings klänning" till Tilde och fikade med lite glass ^^

Min söta mammi köpte en blus, tubkjol och ett armband till mig, blev verkligen jätte glad! Tack söta Mammi! <3


 

Just nu är jag ensam hemma för min familj är och äter middag hemma hos Nelly. Så jag packar ihop mina saker nu för jag ska hem till Johanna och sova där. Vi ska äta middag och tälta i hennes trädgård. Mysigt va?
Så det kommer bli jätte kul! Jag sakner henne nu, eller jag var ju med henne igår men jag saknar henne ändå! ^^

 


Ny blogg var det då

Hej på er!

Nu har jag fixat en ny blogg, jag hade börjat tröttna på namnet på den andra eftersom att jag har haft den i över ett år nu. Så nu fick den heta justellen (alltså baraellen)

Jag kommer berätta om mitt liv i ord och bilder. Med lite olika kategorier så som outfits, shopping och sånt där. Låter det bra? Och självklart vill jag att ni ska komentera så mycket som möjligt för då blir det mycket roligare att blogga, för då vet jag att bloggen blir läst och uppskattas av någon!


Kvällens outfit
Vit tröja - H&M
Svart tubkjol - H&M
Svarta strumpbyxor - H&M
Armband - Kappahl


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0