Kusin!

Dagen har varit bra. Jag och Johanna gick och badade idag igen. Det var väldigt kallt för det blåste väldigt mycket! Men vi hade kul i alla fall. Vi hade med oss våran frukost dit, så det va lite mysigt ^^

Sedan gick vi hem till mig och åt middag och vid nio blev Johanna hämtad av sin mamma. I morgon ska vi träffas igen och Maja sötaste ska också vara med! Jag saknar henne jätte mycket! :*

Idag är jag en mycket glad flicka! För Idag 30 Juni 2010 klockan 10.41 så kom en liten flicka till världen! Min kusin! Jag är jätte glad verkligen! Åhååh! <3


*True friend*


Stranden

Idag har det tyvärr inte blivit någon bloggning, men jag har inte haft tid. Jag har egentligen inte tid att blogga nu heller så det får bli ett snabbt inlägg.

På förmiddagen åkte jag mamma och Tilde hem till mormor och fikade lite, och senare på dagen åkte jag, Johanna, Patrik och Andreas och badade. Det blev inget bad för mig och Johanna den här gången så vi solade bara. Vi var där ganska länge, vi fikade lite med kakor och sådär på kvällen, och sedan var vi ute till halv ela då jag och Johanna gick hem. Sen när vi kom hem så gick vi ner och bade i stranden vid mig och så kom Patrik och Andreas och höll oss sällskap tills klockan bev närmare halv tolv. Sen frös vi jätte mycket så vi gick in och badade med lite bubbel bad hemma.

Nu har jag och Johanna precis ätit klart våran väldigt sena middag och ska nog sätta på en film. Mys!


Milia

Nu är veckansblogg tävlingen avgjord! Milia vann, så stort grattis till dig! :D
Så nu blir det en länkning för Milia här i bloggen.

För att komma till Milias blogg kan ni klickan in på http://miliahs.blogg.se/ 


Bra kväll

Kvällen har varit riktigt bra! Jag och Johanna hade det jätte bra. Jag vill passa på att tacka Johanna jätte mycket för att hon bjöd mig på bio idag! Sötaste ^^

Filmen var bra, det var ju nästan ett måste att se den eftersom att man har följt den sedean man var liten. Men den kan jag rekomendera för er alla i alla fall. 

 


Jag sitter och pratar lite med en kille som vi stötte på

Den bjuder vi på! Haha! Tagen i bio mörkret ;)


Bio med Johanna

NU sk ajag duscha och fixa mig i ordning, för jag och Johanna ska på bio. Vi ska se nya Shrek filmen i 3D. Jag hoppas att den är bra. Men nu måst ejag skynda för jag och Johanna ska ses om en halvtimme, och jag har varit väldigt seg idag så jag har inte hunnit få av mig min pyjamas ännu ^^


Tre finalister

Nu är det dags att utse de tre finalisterna som ni bloggläsare kan rösta fram till att vinna veckansblogg tävlingen. Det var lite mer än 30 personer som hade anmält sig, så det var roligt att så många ville vara med men tyvärr kunde inte alla gå vidare till final.

För att rösta så skriver ni bloggnamnet på den bloggen ni vill ska vinna i en komentar i det här inlägget.

I morgon klockan nio får ni reda på vem som har vunnit.



JessicaCeccon

Milia

Lemmal


Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen! Vi åkte från hotellet klockan sju (i svensk tid) och kom hem klockan fem. Vi har haft det jätte mysigt nere i Turkiet. Det vsr jätte varmt varje dag, fast en kväll så blev det storm, träd trillade, solstolarna åkt ener i poolen och paasoll flög upp på taket, och så blixtrade det jätte mycket var femte sekund nästan! Men nästa morgon var det lika fint som vanligt igen.
På vägen hem i natt så åkte vi förbi pappa och hämtade Barbie. Barbie blev så glad att hon kissade på sig när vi kom! Det har hon inte gjort sen hon var valp. Pappa hade fixat en liten överaskning i mitt rum som ni ska få se sen. Jag är jätte glad :)


Stormen, det va lite svårt att fota





Mamma, jag & Tilde på midsommarafton


Mer bilder kommer senare




Är i turkiet

Hej bloggen, det var ett tag sen! Det finns inget trådlöst här så vi fick tas oss till ett internet café.
Vi har det bra i alla fall, solar och badar massor!

Btw, tack för alla komentarerna, så vill jag att det ska fortsätta :D





En kille ville posera lite för oss med sitt ris :P

När vi gick i en bazar




Godis

Ville bara visa för er hur söt min lilla syster är. Tilde köpte två söta tablettaskar till mig med en söt liten text på ^^


19 juni


Rosa blus - Cubus
Svart tubkjol - H&M
Strumpbyxor - H&M


Veckans blogg

Nu ska jag ha en veckans blogg tävling här i bloggen!

Vi tävlar om äran och en länkning här i min blogg.

För att vara med så skriver du i en komentar i det här inlägget att du vill vara med och tävla och så skriver du et inlägg om det i din blogg med länknig hit så att dina läsare ser att det är veckans blogg tävling här då att de också kan vara med och tävla. 

På måndag nästa vecka så utser jag tre finalister som sedan får bli framröstade till att vinna. Lycka till!


Fruktsallad

Nu har vi precis ätit lite fruktsallad. Det blev jätte bra. Vi använde oss av äpple, banan, apelsin och vindruvor! Yummi ^^
 



Nu ska jag göra mig i ordning och hoppa i säng. I morgon ska vi som sagt åka till Turiket. Längtar jätte mycket! Fast jag längtar mindre till flygresan, för jag är flygrädd. Jag får nästan lite ångest nu innan vi ska flyga,  men det kommer säkert gå jätte bra.

 


Kvälls promenad

När det äntligen hade slutat regna så gick jag och Tilde ut med Barbie. Det regnade nämligen väldigt mycket tidigare idag. Det åskade och blixtrade och jag och Tilde var på väg att fastna i hissen för strömmen gick i hela huset, men som tur var hade vi precis kommit till vår våning och öppnat hiss dörren.


Så ser Ellen ut idag

- O U T F I T -

Strumpbyxor - H&M
Vitt baslinne - Ginatricot
Svart jacka - H&M
T-shirt - JC


Grillfest

Kvällen har varit jätte bra. Jag åkte hem till min gymnastik tränare där vårat lilla lag hade grillkväll. Det var jätte mysigt, vi grillade, mös lite i trädgården och pratade massor.
Hoppas att ni har haft en lika bra kväll som jag har haft ^^



(Jag tog inga bilder när vi var där, så det fick bli en bild från google idag :P)


- O U T F I T -


Svarta tights - Ginatricot
Vitt baslinne - Ginatricot
Rosa tröja - JC


Fler bilder från skolavslutningen

Ledsen att jag inte har bloggat men jag har varken haft lust eller orkat.

Idag var jag och spelade in en låt med en kör. Kören tyckte att jag sjöng fint så de frågade om jag ville vara med och sjunga solo på deras skiva, så varför inte? Sången jag sjöng heter en sång till friheten. Det är ingen låt som jag brukar lyssna själv på men det var kul att prova att spela in.

Tänkte visa er lite fler bilder från skolavslutningen med Johanna.


Vi gjorde lite "trix" med Ankor, deras belöning var bröd ^^

Jag badar lite

Svanen kom igen!


Ännu en skolavslutnig

Idag blev jag väckt klcokan sju på morgonen! Jag blev inte glad på min pappa. Men Tilde hade skol avslutning så vi gick på den.

Glömde att blogga i går kväll, men Johanna kom hem till mig och så jobbade vi klart med veden så nu är jag 350 kronor rikare! Idag ska vi till forum eller sickla, vi ska köpa lite saker. Visar dem när jag kommer hem) Fast jag har inte ringt henne ännu, hon kanske sover. Men jag börjar bli trött på att vänta, själv har man ju varit vaken i fyra timmar.


Mina favorit jeans

När vi hade vandringsdagen i onsdags så gick mina favorit jeans sönder. Hela "knät" sprack upp! Usch, va sur jag blev! Jag hade bara haft dem i ca tre månader, och jag tycker att de borde hållt längre. Där försvann 500 kronor. Men jag ska nog klippa av dem och göra dem till shorts för då kan jag i alla fall få lite nytta av dem :)


Bokat resa

Idag så bokade vi en resa till Turkiet . Jag tycker att det ska bli jätte kul. Det blir första gången jag åker utanför europa också, så det blir kul. Vi ska vara borta i åtta dagar och vi åker på lördag.












Visst ser det mysigt ut? :D


Mot Johanna

Nu ska jag ta bussen till Johanna och sen så tar vi tåget till Maja tillsammans. Väldigt kort inlägg fick det bli men jag har brottom!


Puss <3


Tjejkväll hos Maja & Alva ikväll

Johanna kom hem till mig lite senare på kvällen, och sov över. Vi gjorde allt möjligt, det var i alla fall kul. Nu idag var vi ganska trötta så vi kröp ner under en stor filt i soffan och kollade på tv hela dagen. Fast nu är hon hemma. Men vi ska snart träffas och ta bussen till Maja. Alva och Maja ska ha lite fest där, hela gänget ska komma och sova över, mys! Det blir nog jätte bra. 
 
Jag har precis duschat nu sk jag bara fixa resten ^^


(Bild från igår hos Johanna)


Outfit 10 Juni


Vit kjol - Gina tricot (399 kr)
Vit oversize tröja - Ginatricot (129 kr)
Armband - Kapphal

Efter avslutningen ville jag inte ha kjol längre
Oversize tröja - Ginatricot
Jeans - Giantricot


S O M M A R L O V !

Nu är det sommar lov, jippie! :D

Vi hade avslutning i kyrkan där de delade ut stipendium m.m och lite uppträdanden b.la Linn och Mikaela. Dom var jätte duktiga!

Efter avslutningen så gick jag och Johanna till donken och åt lite, och sen gick vi till Ica och köpte jordgubbar och glass


Inte särskilt vacker bild på mig, men tänkt evisa vilket fint sugrör jag hade ^^
 


Sötaste

Fler bilder från dagen kommer snare


Vandringsdag

Idag i skolan hade vi vandrings dag. Det var inte kul. Vi gick 13 km i skogen och sen var det två km till bussen så sammanlagt gick vi 15 km. Det var jätte tråkigt, och så var det varmt. Men man  får väl se det från den ljusa sidan, att det är bra träning. Jag "vandrade" med Bea och Moa.

Efter vandringen åkte jag och Bea till forum., där vi träffade Alice. Vi kikade runt lite och åt lite mat.

I morgon är der skolavslutning! Gud va skönt det ska bli med lite lov! Efter avslutningen ska jag och Johanna bästavän ha picknick. Vi ska väl köpa lite jordgubbar och glass ochg mysa! Jag hoppas att det är bättre väder tills i morgon för just nu regnar det. Men i värsta fall får vi väl ha picknick inne  i soffan ^^


Jag är jätte rädd för svanar

Igår efter skolan åkte jag hem till Johanna. Vi hade köpt cjoklad och skulle sitt aoch njuta i solen på hennes brygga. Allt va jätte bra först men sen så kom det en svan. Jag är jätte rädd för dem för min kompis blev biten en gång ganska rejält om man säger så. Så jag fick för mig att hoppa i motorbåten av någon anledning för att komm alängre i från svanen. Sen kom Johanna också. Svanen var jätte läskig för den försökte komma upp i båten så vi fick sätta oss på andra sidan av båten för att den skulle tippa lite så att svanen inte kom upp. Men det funkade inte särkilt bra. Vi kom upp på bryggan igen tillslut igen, men svanen försökte komma upp på den. Den snodde en stor skruv till stegen på bryggan och släppte den i vattnet. Hah vi blev jätte arga på den! Sen så kom den upp på hennes trädgård så vi fick springa in! Usch, jag är jätte rädd för dem där fåglarna verkligen!

"Jag tänker komma upp och bita dig Ellen!" Jag lovar att det var det den tänkte!


Idag har jag bara varit hemma och städat. Jag har varit duktig och fixat ett arbetsrum till mamma i tvätstugan. Så jag har faktiskt spikat och fixat till och med, och det är inte ofta jag gör det ;)
Men hon blev i alla fall jätte glad.

När mamma kom hem åkte vi till pappa och fikade. Våra grannar kom hem till oss. De är jätte söta, mellan två-sju år. Ängla som hon heter (2 år) hittade en gammal dockvagn hos oss som hon ville låna. Hon frågade även om hon fick låna en bebis. (Fast vi hade tyvärr ingen "bebis") Hon var verkligen jätte söt!

Haha, det här blev ett konstigt inlägg känner jag. Men jag själv är ju lite konstig så det får bli som det blir.


Jag just nu, påväg ut


Johanna sover här i natt

Efter skolan idag så åkte jag och Johanna hem till henne. Vi har fixat massa låtar till in nya iPod touch. Ca 600 låtar faktiskt. Så nu är jag på mitt bästa humör!

Johanna ska sova här i natt för hennes mammi är inte hemma och jag vet inte riktigt varför hon inte sover hos sin pappa. Vi tyckte att det va en bra idé att sova här.


Inga komentarer=Ingen bloggning

Jag tänkte bara passa på att säga att jag vill att ni ska komentera mer, för det är inte kul att blogga om jag inte får några komentarer, så om ni vill att bloggen ska fortsätta så får ni ta och börja komentera helt enkelt.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för natten. Klockan är  tjugo i elva nu och det tar ett tag för mig att göra mig i ordning, jag är en snigel på sånt där så det är lika bra att skriva ett "god natt" inlägg redan nu tänkte jag. Jag vet inte riktigt va jag ska säga mer, det var inget speciellt jag hade tänkt att skriva så det fick bli ett kort inlägg i kväll då.

Sov söt! Natti <3


Bilden tagen tidigare i dag när jag
var ute med Barbie


Ett hjärta i karamell

Vet ni vad min bästavän gav mig igår? En jätte klubba i form av ett hjärta! Gulligt va?

 


Dålig början

Hej bloggen,

förlåt att jag inte har bloggat, det är flera som har klagat på mig. Ingen bra början för den här bloggen. Men nu ska jag komma igång. Det hände något så att jag inte kunde ladda över bilder på datorn. Jätte irriterande! Och det är inte roligt med en blogg utan bilder och då blev det tyvärr ingen bloggning alls. Men nu funkar det igen!

Det gick bra när jag och Johanna jobbade på Ica i torsdags, vi fick diska alla korgar de hade på hela Ica! Det ar inte särskilt kul men det var lätt förtjänta 300 kronor! Det tog ungefär två timmar så jag tyckte att det var bra.
På kvällen så hade skolan konsert "Maj brinner" som det heter. Jag var där med Bea, Linnea och Isa.

Det har egentligen inte hänt så mycket under helgen, jag har pluggat mest bara.


Jag fick för mig att jag skulle lära mig att gå ner i spagat, så jag tränade på
det i 45 minuter klockan tolv på natten. Sista gången jag körde kom jag faktiskt
ner helt! :D

Johanna berättade om "mitt liv" i en mening och då blev det så här : Pluggar på dagen tränar på natten, och resten av tiden spelar hon Hotel City!

Jag tyckte inte riktigt att det stämde, men jaa det är ju hon som känner mig bäst så hon vet nog ;)


Nästan..


RSS 2.0