valentine's day

Nu ska vi titta på Valentine's day. Jag har inte sett den ännu. Taylor Lautner är ju med så jag måste kolla på den! 



♥Taylor♥


Bella

Hej bloggen! Ledsen för att jag inte bloggade igår. Men jag hann inte. Jag var i alla fall med Bella vi pratade massor (vilket behövdes) det va i alla fall väldigt roligt att träffa henne. Ja, det var nog allt jag hade att säga just nu. Puss


HAHAHA!


Va söta fötter du har

haha, ja det är inte ofta man får höra det. Att man har söta fötter alltså. Eller jag tror inte att jag har gjort det någon gång (förutom idag då) eller kanske när man var liten sa väl mamma det någon gång.

Jag fick den komentaren idag när jag fick åka tillbaka till vårdcentralen för att de hade glömt att ta bort ett stygn. Haha, jag vra inte på gott humör kan man säga. Hur kan man missa att ta bort ett stygn liksom? Man såg det jätte tydligt? Men nu är det borta i alla fall. och jag mår toppen! :D


Stygnen är borta!

Äntligen! Det gjorde lite ont men det var inte så farligt. Det gick rätt så bra. Nu ska jag göra ett mysigt fot bad och "mjuka upp" såret lite som sjuksköterskan sa.

För er som inte visste det så hade jag fått sy åtta stygn i en tå.

Har ni sytt någon gång?


Så ser Ellen ut idag


Jeans - Bik bok
Tröja - JC


Ny altan på g

God morgon! Sovit gott?

Jag tänkte visa er lite bilder på vår nya altan. Eller det ska i alla fall bli en altan va det tänkt ;)





Pappa

Jag (haha, brukar inte visa vad jag sover i egentligen)


Simpsons

Nu har jag gjort mig i ordnig och satt på pyjamas. Jag sover i Tildes rum nu när farmor och farfar är här så nu ska vi titta på Simpsons från sängen. Mysigt!

Sov gott kära bloggläsare. Puss



Jag just nu


Skateboard

Nu har vi precis kommit in. Tilde håller på att lära sig åka skateboard, och det går fsaktiskt väldigt bra! Hon är riktigt duktig för att vara nybörjare! Farfar provade också lite men han trillade baklänges och skrapade sig lite. Gud så rädd jag blev! När man är 70 år ska man inte åka skateboard. Men han var faktiskt väldigt duktig innan han ramlade! Go farfar! :D



Tilde

Farmor <3


Klippt klor på Molly



 

Jag är riktigt koncentrerad


Jessica du är underbar

Jessica hade skrivit en text i sin blogg. Som flera verkligen boder läsa, det är viktigt. Jag vet att jag själv gör tvärtemot vad hon säger. Men det kanske är dags att ändra på sig. Tack Jessica.

Här är Jessicas text:

"Jag önskar bara att alla tjejer kunde förstå att det är finast att ha kurvor? många tjejer tror säkert att killar tycker att det är finast med en jättesmal tjej med jättestora bröst,men hur fan ska det gå till? det går bara om man opererar sig. men det är väl jävligt onödigt? jag tycker det iaf. istället kan man gå upp lite i vikt och få lite större bröst. fast många tjejer har svårt att gå upp i vikt,jag vet. men vet ni? bröst är fett,två fettklumpar. hur konstigt det än låter så är det så. killar med vett i skallen tycker att det är finast med kurvor och tjejer som har naturliga bröst. man behöver verkligen inte vara smal för att ha en fin kropp. tvärtom,man ska vara lite mullig. jag blir äcklad när jag ser hur smala vissa tjejer är. det är verkligen inte fint >< så alla ni som tycker att ni är feta,kolla er i spegeln och se hur vackra ni igentligen är (: samma sak med er som tycker att ni är fula,alla är vackra på något sett. och sluta säg att ni är fula och att ingen kille tycker att ni är fina. för att det finns alltid någon kille som tycker att du är fin. bara att det är många killar som inte vill/vågar erkänna det."

Jessicas blogg hittar ni här!

Minigolf + Piknick

Nu är vi hemma igen. Vi spelade minigolf och efteråt så hade vi lite piknick i gräset. Jätte mysigt. Jag vann tyvärr inte minigolfen men jag kom tvåa i alla fall.
 





 
Farmor


Minigolf nu!

Nu åker jag, famor och Tilde och spelar minigolf! Mysigt!

Va ska ni göra idag? :)


Nivea

Tänkte tipsa er om de här tre produkterna från nivea. Jag använder de dagligen och de är verkligen jätte bra! Huden blir jätte fin!


Så såg Ellen ut idag

- O U T F I T -

Tights - Ginatricot
Vitt baslinne - Ginatricot
Svart jacka - H&M
T-shirt - JC


Lite sjuk

Jag har inte något speciellt att blogga om idag för jag har ärligt talat inte gjort något roligt som är värt att tala om. jga har inte mått så bra idag så jag har legat i soffan hela dagen.


Barbie äter cupcake

Idag gjorde mamma en liten film när Barbie åt en cupcake som jag tänkte dela med mig av.



Bättra mig

ja, det är precis vad jag måste göra. Bättra mig. Jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen, vilket betyder att statistiken sjunker. Men jag har inte haft någon dator, vi var i dalarna till i onsdags kväll. men nu har jag det och ska sätta igång att blogga. Men jag har värsta bloggtorkan, det känns som att det inte finns något att berätta riktigt. Inget att skriva. Och så har jag inga bilder, och det gör bloggen ganska tråkig. Eller jo, bilder har jag men inga som jag vill lägga ut här.


En liten bild från turkiet


So long!

Nu åker vi starx till dalarna! Ska bli jätte kul bortsett från att jag inte får bada -.-

Ses om några dagar! <3

Det gör ont

Förlåt för den låga uppdateringen, men efter att jag hade varit med Jessica i torsdags så gjorde jag illa mig.

När jag, mamma och Barbie badade så var det någon som hade sopat ner glas i vattnet som jag (inte såg) såklart lyckades kliva i. Jag har aldrig blödigt så mycket i hela mitt liv! Det var blod precis överallt. Men som tur var så fick vi hjälp vid sranden med papper osv. Det slutade med att vi åkte in till sös, men de kunde inte hjälpa mig så vi fick åka till astrid lindgrens. Där fick jag åtta stygn i foten och även tejp på det. Nu har jag kryckor och kan inte sätta ner foten. (eftersom att jag har sytt under foten) eller ja, inte foten kanske men tårna.

Nu ska jag, Tilde och pappa åka i väg och spela mini golf. Hur nu dte ska gå till med kryckor och allt får vi se. Men jag får väl stå på ett ben helt enkelt ;)


Kanot

Nu under förmiddagen var jag, pappa och Tilde ute och åkte kanot. Jag har inte gjort det sen jag var liten, men det var kul.


ceccon



Haha


Eclipse nu!

Om en liten stund så åker jag Saga och Tilde till bion och ska se Eclipse. Jag har hört att den ska vara bättre ön de andra filmerna så vi får hoppas att de har rätt.

Tidigare idag gick vi ner till standen. Jag badade inte tyvärr utan fick sitta på starande och läsa lite i stället. Men det var okej det med.


Skansen

Idag var vi på skansen hela dagen. Vi kikade runt på alla djuren, fikade lite och sådära. Mysigt! ^^
Sedan så kollade vi lite på genrepet inför allsång på skansen. Elller vi tittade bara på Erik Saade, för det var honom som alla ville se. Jag tror nästan att det var därför alla ville åka dit :P
Men vi hade en mysi dag i alla fall.

Mina kusiner får inte vara med på bild ute på internet så det blir inte så mycket bilder tyvärr.


Jag och Edvin "lekte" lite framför kameran. Fast det blev inte så lyckat.

på morgonen skulle Edvin lära mig att spela fotbolls spel på tvn.
Haha visst ser jag koncentrerad ut? ;)


Forum

Idag var jag, Tilde och Saga (kusin) i forum. Det blev lite shopping, som vanligt jag fick med mig ett par shorts och en tröja och sen lite andra nödvändigheter. Tröjan var så snygg så jag funderar på att köpa den i en annan färg också. Riktigt nöjd!

Sen nu på kvällen badade vi alla kusinerna i poolen. Vi är fem stycken så lite trångt blev det men det var ju kul ändå såklart :)

Nu ska jag och Saga spela lite gitarr, eller rättare sagt Saga ska visa mig va hon kan, för hon har gått på gitarr! :D


Love the way you lie


Outfit 4 Juli

Inte bästa bilden kanske men bättre det än inget :)


Jeans shorts - Ginatricot
Baslinne - Ginatricot


Kvällsdopp

Idag var jag som sagt med Ida. Vi badade lite i poolen och prtade mest bara.

Senare på kvällen kom kusinerna. Jag spelade lite fotboll med Edvin men jag förlorade tyvärr :/ Efter vi hade ätit middag gick jag och Saga ner och tog ett kvälls bad. Vi har inte träffats sen i hööstas så vi hade mycket att prata om, så det va mysigt ^^


En random bild på min söta syster <3


God morgon

nu är jag vaken och har precis duschat. Det blev lite fel idag för jag hade bestämt igår att jag inte skulle vakna vid tolv eftersom att jag skulle träffa Ida men när hon ringer och väcker mig är klcokan redan halv tolv! Så jag får skynda mig lite nu för att bli klar så snabbt som möjligt. Och jag ska också monntera klart byrån till mitt rum -.- 

<3 


Ska snart sova

Hej!

Lite dålig uppdatering här nu tycker jag! Men jag har inte haft lust, det har inte hänt något speciellt så att jag får lust men tänkte att det är bäst att skriva ett litet inlägg ändå. Idag  har jag bara varit hemma, vi badade lite i poolen och sen så har jag kämpat på med en byrå som jag ska lyckas montera. Det är nog det jag har gjort idag.

Jag ska vara vaken en liten stund till  men sen ska jag sova för jag vill inte vakna så sent imorgon för jag ska träffa Ida då, och det blir ju inte så bra om jag sover till tolv som det kan bli ibland. Så snart ska jag  göra mig i ordning och krypa ner i sängen ^^


Idag har jag varot duktig och bäddat :)


RSS 2.0