Sickla o Fourm med bebis

Hej bloggen! Jag vet att jag alrig bloggar men det känns inte så kul längre. Har västa bloggtorkan så jag vet inte va jag ska skriva om.

Idag var jag och Bea i alla fall i forum och sickla för vi skulle fixa lite grejer. Hade det bra som vanligt :)


Jag och Oskar idag








Halsduk - Bik Bok 149:-
Halsband + Armband - Bik Bok 100:- (2 för 1)
Ring - Ginatricot 99:-

Toppen

Provet idag gick ganska bra ändå! Jag får G i alla fall. Hehe. Eller jag hoppas såklart på ett MVG. Om jag får G blir jag ledsen för det har jag ju aldrig fått och nu när det är betyg är det ju ännu viktigare att få MVG än innan så..

Efter skolan så åkte jag hem till Bea för att hämta en sak som jag hade glömt där. Jag fastande där en stund och åkte hem vid fem.

Nu i kväll har jag väl inte gjort nått speciellt. Nu håller jag på att bädda sängen. Jag älskar att gå och lägga mig ny duschad med rena lakan och så. Mys! Väldigt intressant inlägg känner jag att det blev. Haha eller inte. Men jag hade inte så mycket att säga idag tyvärr. 

 
Just nu, ren o fin igen! :D


Jag vill inte!

Usch! Jag är verkligen jätte nervös! Jag kommer inte klara det här provet! Jag hatar SO och jag har aldrig varit särskilt bra på det. Men jag ska fixa det här!!!

God morgon förresten! Nu ska jag gå ner och börja sätta på mig ytter kläder sen tar jag bussen till Bea. Jag ska äta frukost där med henne idag som jag sa igår. Min Visst är jag duktig? Jag är ju uppe jätte tidigt och ska ta bussen innan sju! :D

SO prov i morgon!!

Hej bloggen!

Jag stannade hemma idag. Men jag ska till skolan i morgon. Vi har SO prov då! Usch! Jag är verkligen jätte dålig på det. Jag kommer säkert bara få G. Jag har pluggat nästan hela dagen. (Förutom 14-17 för då sov jag :P hehe men jag är ju sjuk så då är det tillåtet att sova) Men nu mår jag bättre! Nu sitter jag här igen och pluggar. Tråkigt men det måste göras!

I morgon bitti åker jag hem till Bea och äter frukost. Vi behövde tydligen prata. Men det är bara mysigt att vara med henne så! :D

Film nu!!

Hej bloggen!

Jag är fortfarande sjuk och blir nog hemma i morgon.

Just nu ligger jag i sängn men ska sätta på en film. Ha det bäst så länge! Puss

I love it!

Har ni sett den nya com hem reklamen? Den är ju jätte bra! :D


Hemma kväll

Ikväll blir det en vanlig hemma kväll. Jag är ju sjuk. Egentligen skulle jag vara med och fira Emmas födelsedag med brudarna men nu eftersom att jag är sjuk missar jag det. Det har typ vart bestämt i två veckor! Jag ville så gärna vara med! Men jaa, sånt är livet. Man kaninte alltid vara med på allt tyvärr hur mycket man än vill.

Pappa har hyrt tre filmer så jag kommer vara sysselsatt hela kvällen ändå! :D



Emma hoppas att du får en jätte bra kväll i kväll!


Tränar inför provet

Hej bloggen!

Har ni sovit gott inatt? Inte jag i alla fall.. Jag gick och la mig tidigt men kunde inte somna för att jag mådde så dåligt. Det var hemskt. Jag sov knappt på hela natten och gick upp innan klockan sju och la mig i soffan och tittade på tv för jag kunde verkligen inte sova! Det var en av de hemskaste nätter jag varit med om! Usch!

Nu ligger jag i soffan och tränar inför vårat SO prov som är på tisdag. Vi har fått instuderings frågor som jag skriver svar till så att jag kan träna på det sen. På onsdag har jag också prov. Matte prov steg 20. JAg skulle egentligen gjort provet för två veckor sen men jag vågar inte! Jag är till och med lite osäker på om jag ska våga göra det den här veckan heller för jag kan inte rikgtigt..
Jag kan passa på att berätta att jag hade en hemkunskapsuppgift i veckan (som jag inte orkar förklara vad jag gjorde på) men jag fick i alla fall MVG! Wiiie! I torsdags redovisade jag in stol som vi gjorde i bild och form. Jag hoppas verkligen att jag får ett bra betyg!

Här kommer tre bilder på stolen som jag har gjort




Förkyld

Hej bloggen.

Jag mår inte bra. Inte alls faktiskt! Efter skolan idag skulle jag egentligen haft sång men jag orkade verkligen inte för jag hade jätte ont i halsen, huvet och var jätte snorig. När jag kom hem hade jag feber också. Sedan har det bara blivit värre under eftermiddag/kväll. Fast febern har gått ner lite nu för jag tog en ipren. Men det känns som att jag har ett sandpapper i halsen. Usch!

Som jag sa igår så sov Bea hos mig. Vi var tvugna att gå upp klockan sex för vi skulle hem till Bea så att hon kunde fixa sig och så. Så vi tog en buss 06.56 och kom hem till henne vid 07.15 ungefär. Jag förstår inte hur jag klarde det, stolt! :D

Nej men nu ska jag snart sova tror jag för jag mår inte alls bra. Sov sött!

Bea sover här inatt

Efter skolan idag så åkte jag och Bea hem till mig. Sen så fastande hon här så nu ska hon sova över också. Roligt! :D


Skolfotot!

Hej bloggen!

Idag kom skolfotot! Eller det fanns i skolan. Men till saken, jag blev inte nöjd! Jag sitter med armen typ jätte mycket åt sidan. Jag råkade göra det på ETT foto och så väljer dom det! Usch och fy! :(

Ellen blekfis och hennes klass kommer här:




Facelook of the day

Nu är jag helt klar och klockan är bara sju! Gud va bra! :D

Nej men jag ska gå ner och äta frukost nu för min buss går om en halvtimme. Ha en jätte bra dag! Puss

Just nu:


Vaknade 05,55!

God morgon bloggen!


Idag känner jag mig faktikst lite stolt över mig själv! För jag gick upp 05.55 direkt när min klocka ringde. När klockan var tio över sex då hade jag redan duschat och tvättat håret. Nu halv sju är jag påklädd  och håret är fönat! Haha, intressant inlägg va? Men jag brukar inte klara att gå upp den tiden. Jag gick nämligen och la mig klockan tolv så jag fick bara sex timmars sömn. Så i skolan idag kommer det bli jobbigt att hålla sig vaken. Men det är det helt klart värt!

Puss på er! <3

Hos Oskar hela eftermiddagen

Hej bloggen!

Dagen har varit bra. Eller i skolan var det mindre roligt för jag hade både matte kompass och svenska kompass. Jag har matte kompass klockan elva till tolv och det är jätte jobbigt! Usch för matte!

Men efter skolan så åkte jag, Isa och Bea hem till Oskar. Det var kul, kul. Vi gjorde lite allt möjligt, orkar inte dra in på detaljer nu. För då skulle det här inlägget bli så långt. Hehe. Men vi var där till fem ungefär sen åkte jag hem och packade, för jag skulle flytta till pappa nu. Jag har inte bott här på nästan en månad! För pappa jobbar så mycket :( Men aja, jag är i alla fall här nu! :D Jag älskar min pappa!!!

Oskar gör korv :D


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!

Grattis på födelsedagen Tilde!! Älskar dig mest! Puss från storasyster <3

Japp, som ni kanske märker så fyller Tilde elva år idag. Stor tjej!

Men nu ska jag berätta om min dag. I skolan idag så stog jag i cafet. Det var vel helt okej. Först så gick jag och Anna runt i matsalen och torkade borden där det behövdes, det gjorde vi i kanske 50 minuter eller så. Sedan så jobbade vi i cafet. Det gick jätte bra och vi sålde jätte mycket! Toppen!

Nu har jag, mammi, Tilde och mormor precis fikat, jordgubbar och lite grejer. Munken är Tildes! Jätte viktig information, jag vet! :D




Intresant inlägg på g -.-

Hej bloggen

Nu har jag precis ätit lite sen middag och ska hoppa in i duschen nu. Sedan blir det tv kväll med familjen.

Ha en bra kväll. Puss


Lyssna på den här killen, han är grym!


Ut med Barbie nu

Hej bloggen!

Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Eller jag fick inte något gjort i skolan nästan så jag får jobba lite hemma nu i eftermiddag tror jag.

Efter skolan idag var jag med Oskar en liten stund. En vääldigt liten stund, typ en halvtimme eller så. För mer än så hann jag inte för jag ska ut med Barbie. Men vi gick i alla fall ner till en park och satt där och bara pratade lite. Trevligt, trevligt!

Nej, men nu hinner jag inte blogga mer, jag har ju en hund som är kissnödig. Så vi ses senare, puss <3

Morgon bloggining

God morgon kära läsare!

Idag börjar vi klockan nio så då får jag lite tid över att blogga nu på morgonen. Trevligt! Haha, nej men det blir ett kort inlägg. Jag skulle bara säga god morgon.

Men hoppas att ni får en toppen dag! Ha det bäst! :D


                           - O U T F I T -
Lacktights - Ginatricot
Vitt baslinne - Ginatricot
Vit baströja - H&M
Sjal - Vero Moda

Plånbok 199:- på Accent


Barbie och jag när vi väntar på mammi utanför val lokalen


Min älskade Barbie. Haha ser ni hur hon sitter? :o


Fortfarande väldigt trött

Hej bloggen.

Jag är fortfarande väldigt trött och känner mig nästan pågränsen till febrig. Vi får verkligen hoppas att jag inte blir sjuk!

Men i alla fall så tänkte jag visa er vad jag fick med mig hem idag. (Ni får inte se allt nu utan i ett annat inlägg om en stund för jag hann inte fota allt)

Haha som jag shoppar så är mina pengar snart slut :(


Det fick bli en till sån här tröja. (Jag har den ju i ljus rosa också) men dom är såå mysiga!

Tröja - Ginatricot 199:-
Lack leggings - Ginatricot 149:-

Påväg att bli sjuk

God morgon bloggen, ledsen att jag inte bloggade i går men jag hann faktiskt inte.

Igår var jag och mamma i både Farsta och Sickla, Tilde fyller nämligen år på tisdag så det är ju lite att fixa nu tills dess. På kvällen åkte vi tyi Nynäs och åt middag hemma hos Per, Johan och Linn. Det var mysigt!

Idag så blir det forum eller sickla med mammi igen. Fast egentligen har jag inte alls lust. Jag tror att jag är påväg att bli sjuk. Jag kan typ inte andas alls med näsan? och så är jag hes. Mamma väckte mig vid elva idag så åt vi frukost och sedan gick jag och la mig igen. Och så väckte mammi mig igen nu vid halv två för att vi ska hinna fixa lite mer till Tildes födelsedag. Jag är såå trött! Men vi får hoppas att jag mår bättre senare.




Klipper pudel

Hej bloggen!

Idag så har vi varit lediga från skolan. Gud så skönt! Jag var verkligen jätte trött igår. Jag gick och la mig halv elva :o Men aja, nu är jag pigg och glad igen!

Vid tjugo över ett hade jag min första sång lektion med Bodil. Det gick jätte bra och Bodil verkar vara jätte snäll. Toppen med en bra lärare! Tummen upp för henne :)

Nej, men nu kan jag inte blogga mer, för nu ska jag klippa Barbie. Jag är ju nämligen hennes alldeles egan privata frisör!

Ha det bäst så länge! Puss på rumpan <3


Min lilla bebis för typ fem minuter sen när jag var ute med henne

Orienteringsdag

Hej bloggen!

Ledsen för att jag inte har bloggat idag. Men jag har inte orkat helt enkelt! Jag är jätte trött. I skolan i dag hade vi orienterings dag, och det var jätte kul, perfekt väder och allt! Hur kul som helst! I loved it! Och kom inte och tro att jag är sarkastisk! Pff... Inte alls faktiskt!

Usch, jag hatar orienteringsdagar...


Det är jätte kul att ni komenterar

och det vill jag att ni ska fortsätta med, men det vore ännu roligare om ni skrev ert namn och inte komenterade anonymt :)

Så den som komenterade det här. Skriv ditt namn nästa gång, för det är mycket trevligare :D


Dags att städa kanske?

Så här ser du ut i mitt rum just nu. Lite stökigt kanske..


Ledsen för dålig bild kvalité men det blev så konstigt ljus i kameran

Ringer till Bodil

Just nu sitter jag och ringer till en helt okänd person vid namn Bodil. Haha, lite nervöst kanske..
Men hon ska i alla fall vara min ny asång fröken nu från och med fredag för min gammla ska få barn nu. För er som inte vet har jag nämligen tagit privat lektioner i sång sedan jag gick i femman. Ruligt :D

Sånt som gör mig mycket gald


Design till Isa

Nu har jag gjort en ny blogg till Isa! För att komma till den klicka här.

Jag har även fixat designen fast är inte riktigt klar ännu. Isa har inte sett designen ännu men jag hoppas att hon blir nöjd med det jag har gjort :)



Varför ska det vara så svårt att komma på en bra rubrik?

Hejsan bloggen!

Dagen vill jag inte prata om, usch! Jag förstår inte vad som händer?
Men tur att jag har mina tjejer.

Efter skolan så åkte jag hem till Bea i typ 20 minuter för att fixa en grej sen så var jag tvungen att sticka igen :P Haha det var nog allt jag gjorde i eftermiddags som jag har lust att ta upp i bloggen :)



Hah jag e typ rynkig under ögonen? :O
Men tur att jag inte ser ut så i verkligheten bara! :D


Hur lockigt hår har du?

Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova. I morgon ska jag gå upp klcokan sex för att gå ut med Barbie. Jobbigt! Men har man en hund som är kiss nödig så har man!

Jag fic en frågan efter inlägget med mitt lockiga hår hur mitt hår blir när jag har duschat, om det blir lika lockigt då som när det har regnat. Och som tur är så kan jag säga att det får jag inte! Jag kan visa er en bild som är tagen alldeles nyss och jag duschade för ca en timme sen. Hihi, då får ni även se mig utan smink :)


Inte bästa bilden kanske men här är jag. Helt naturlig :)


Shopping

Här kommer ett litet collage på det jag har shoppat nu de två senaste dagarna :)
Men inte undekläderna tyvärr, för dom vill jag inte visa! :D

Jeans leggings Blå och Svart - Bik Bok. Två för 149:-

Laptop Case - Gina tricot. 249:-


O U T F I T

Här får ni en snabb outfit (Inte de mest seriösa bilderna), sen så hoppar jag in i duschen!


Jeans - Vero moda
Tröja - Ginatricot


Perfekt dag med Isa och Bea

Hej bloggen!

Har ni haft en bra dag? Dert har i alla fall jag haft.

I skolan hade vi någon tävling mellan olika lag i hela skolåret. Det var ganska kul faktiskt. Vi får se vem som vann  i morgon.

Efter skolan åkte jag, Bea och Isa till forum. Det blev lite shopping, idag igen! Haha! Sen åkte vi hem till mamma och hämtade Barbie och sedan promenerade vi till pappa. Där åt vi middag. Vi gjorde hamburgare. Jag suger på det. Så dom blev inte så jätte goda :( Men aja, jag får väl öva helt enkelt!





Haha, tjusigt!

Bea <3 sin ketchup!



Sötnöt!





KRAM



Bea säger " Elli!" & Ellen säger "Bea!!"

Jag älskar er tjejer!

Här får ni se den hemska sanningen om mitt hår! Eller ja, det blir bara så lockigt när det hat regnat. Men ändå!






Ben & Jerry´s

Hej bloggen!

Jag och Bea hade en toppen dag! Det blev lite shopping för oss båda, jag visar er vad jag köpte lite senare.

Jag hinner tyvärr inte blogg så mycket just nu för jag håller på att sortera bilder. Men i kväll har jag och familjen spelat lite kort och ätit glass. Mys!


På väg till forum

Bea smyg fotar!



Bff



Outfit

Godmorgon bloggen!

Nu ska jag och Bea åka till forum, vi måste fixa lite grejer nämligen.

Vi gick och la oss ca klockan fem på morgonen och så ställde vi klockan på tolv så jag har hunnit duscha nu på morgonen också :)

Här kommer en liten outfit, jag fick låna Beas tröja idag, den är jätte mysig jag funderar på att köpa en liknande idag i forum :)



Jeans - Vero moda
Beas mysiga tröja - Ginatricot
Vitt baslinne - Ginatricot


Videosamtal med Dennis :D

Just nu sitter jag och Bea och har videosamtal med Dennis! Haha, Dennis låter som Hugo Rosas när han pratar i webbcam!





Jag o min tvilling! :D


Bea är på g

Hej bloggen!

Jag har en ny design som ni ser. Hur tycker ni att den blev? Jag är ganska nöjd i alla fall. Den är väldigt enkel och stilren.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på The City men jag ska jag snart gå ner och möta Bea vid bussen. För hon ska sova här. Mysigt! Vi ska väl äta lite middag och sedan får vi se vad vi hittar på.



Isa o Ellen

De här två bilderna får bli dagens outfit. Inte särskilt bra bilder, men det får vara så idag. Det är ett vanligt gina linne men byxorna och koftan är nya för veckan, för det shoppade jag i tisdags. Både jeansen och koftan är köpta på vero moda och kostar 300:- vardera.


OSIS+ Dust it

Idag när vi var i forum blev det lite shopping också. En OSIS+ Dust it som är ett pulver som man har i hårbotten. Den gör att man får mer volym. Toppen!



Finns att köpa i nästan alla frissor och hår butiker, den kostar ca 179:- Men jag köpte den på rean idag för 100:-


Varm macka

Nu har jag precis gjort min lucnh! Varm macka i voffelhjärnet. Det är så sjukt gott! Haha, det ärmycket godare än mackhjär tycker jag. För då blir dom smalare :)



Den ser kanske inte så god ut på bilden, men det är den!


Hemma hos Isa

Hej bloggen!

Nu är jag hemma hos Isa. Först var vi ju som jag sa tidigare i forum. Vi var inte där särskilt länge, vi kikade in på gina och bik bok sedan fikade vi lite på waynes. Mysigt! 

Nu sitter jag här och leker med Isas nya dator och Isa har mode visnig för mig och visar olika kläder, för hon ska på 20 års fest i kväll, så hon måste se bra ut! Hon kommer bli super fin! :D 

 

Isa på väg in i garderoben igen :)  


Till forum nu

Nu åker jag till forum för att träffa Isa! Ha det bäst i dag!

Jag just nu


Ut i regnet

Nu ska jag ut i det tråkiga vädret med min kära hund. Sedan så ska jag göra mig i ordning och åka och träffa Isa i forum. Sedan får vi se om jag följer med henne hem.

Det fick bli ett väldigt kort inlägg det här, men nu ska jag dra på mig mjukisarna och gå ut med Barbie.


Chatt med min Bebis

Juste, jag berättade aldrig det men jag var ju i nynäs i går och träffade pers familj! Det var riktigt kul faktiskt! Men när vi åkte dit blev jag jätte åksjuk så jag fick ta en liten promenad när vi kom fram. Men när vi åt gick det över. Vi hade i alla fall jätte mysigt, både Johan och Linn verkar jätte snälla!

Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv med datorn i knät. Perfekt! :D




Så kan det se ut när Ellen och Bea är i farten!


Fina presenter från släkten

Nu är jag hos pappa. Fortfarande ensam hemma, eller ja, jag har ju min kära vakthund! Barbie :D
Hon är faktiskt som en vakt hund, om det låter utanför (alltså om det är en männsika, inte en katt eller nått sånt) så morrar hon och skäller! Då blir dom rädda! :D Hehe, fast nu har det ju aldrig kommit någon som inte var planerad att komma men det vet ju inte hon!

Nu när jag kom till pappa så hade det kommit lite födelsedags presenter från mina kusiner och farmor och farfar. Blev jätte glad! Tack så hemskt mycket till er! <3



Jag saknar dig så att det gör ont


Skolfoto idag!

Japp, idag  var det skolfoto. Usch, jag hatar det! Blir alltid så ful på bild! Förra året skickade jag till och med tillbaks mina bilder! :( Men jag hoppas verkligen att det blir bättre den här gången. Det var nog det som hände idag som är värt att berätta.

Just nu är jag ensam hemma, men ska strax ut med Barbie. Sen ska jag på disco! Haha, nej men Tildes klass har skoldisco idag som jag ska gå till. Jag ska väl hjälpa hennes klass lite tror jag, för hon ville så gärn att jag skulle komma. Egentligen skulle Bea sovit här i natt men jag är så trött så det blir nog inget.




Älskar dig Isa!<3

Isa söt!


Nynäshamn i kväll

Hej bloggen! Idag har varit en helt vanlig dag. Inget speciellt.

Nu ska jag snart åka till nynäshamn och äta middag hemma hos Johan Linn och Per. Jag har inte riktigt lust i kväll för det tar 40 minuter att åka dit och jag är jätte trött. Imorgon är det skolfoto också! Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig ännu, det känns som att alla redan har gjort det! Men jag drar väl på mig ett par jeans och en vit tröja eller så. Jag tänker inte fixa mig nått extra. Men aja.

Ses :*



Jag och Bea idag. Hahah inte särskilt bra bild kanske men jag hoppas att ni ser att vi står där ;)


Blogg torka

hej bloggen, förlåt för att jag aldrig bloggar men jag har inte lust. Jag vet inte vad jag ska skriva och det är typ inte kul längre.

Idag har jag i alla fall varit med bea.




Puss till min älskade Bea! <3


Toy story tre 3-d

Jag säger det igen, förlåt! FÖRLÅT förlåt förlåt för den super dåliga uppdateringen! Jag hoppas verkligen att min dator är klar snart! Idag hade jag först träning men jag var inte med utan jag och Bea tittade bara på. Sen så kom Per och Johan hem till oss och sedan åkte vi och såg toy story tre på bio. Jag hade aldrig träffat Johan förut så det var ju kul att göra det. För er som inte vet det så är Johan pers (mammas kille) barn. Han är ett år yngre än mig. Men han verkade ju snäll så det var bra :D

Dom hade med sig en röd ros till mig och ett present kort på stadium med 200 kr. Jag fyller fjortis i morgon! ;)
Jag blev jätte glad! Jag hade inte förväntat mig att få en födelsedags present av dom. Så jag är mycket gald och tacksam! :D


Efter som att jag lånar mammas dator så har jag inga bilder. Men här kommer en bild från kreta förra sommaren! Ellen älskar sin Hund! <3


Dator på lagning

Min dator är fortfarande på lagning så det ör därför som jag inte bloggar något. Fast nu lånar jag Tildes dator.

Veckan har vrit helt okej. Jag har tränat och varit med Bea. Haha.

Idag är jag hemma från skolan för att jag mådde jätte illa på morgonen. Jag gör ju det i bland, mår illa alltså. Jag tar till och med medicin för det. Men nu känner jag mig faktiskt lite bättre. Illamåendet har släppt helt! :D
Men jag stannar hemma resten av dagen nu ändå så får jag jobba hemifrån i stället. Svenska steg arton ska bli klart innan klockan ett  idag har jag bestämt! :D


En bild från i julas på mig o bebis! Detta är äkta kärlek! :') <3


RSS 2.0