Bea är på väg

Nu ska jag ner till bussen och möta Bea. Hon ska nämligen sova här i natt :D

Just nu:


Kommentarer
Postat av: saga

gud vad söt bild <3!

2010-10-10 @ 19:42:35
Postat av: myyritzman ¤ - tävling pågår :)

TÄVLING PÅ BLOGGEN !

kolla in och anmäl dig.

skapa din egen höst/vinter outfit.

vinnarna blir länkad i 10 dagar.

http://myoliviaa.blogg.se

2010-10-11 @ 13:22:20
URL: http://myoliviaa.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

hej tjejewn ! jag såg nu att du hade kommenterat i min gamla blogg (your dream closet) en fråga angående hårförlängning. Såhär löd din fråga;



"Hej! Jag skulle bli jätte tacksam om du kunde ge mig ett svar på denna fråga. Jag har användt clips-metoden nu ett tag. Men det är väldigt krongligt att sätta upp håret i toffs exempelvis eller flätor för att man ser "kanten" på löshåret väldigt tydligt. Den här metoden ser ganska bra ut men jag undrar om man kan sätta upp håret i toffs ganska lätt utan att man ser "kanten" eller är det ungefär det samma som med clips? Jag förstod inte riktigt vad du menade med att man kan återanvnda det hur många gånger som helst. Ska man ta ut det varje kväll som med clips? Men om de sitter i i två veckor, funkar fortfarande silikonet då eller mpste man köpa nytt? Kan man duscha med löshåret i? Om man tex ska gå och bada med skolan måste man ta ut löshåret innan då? "



kanske lite sent nu men då jag bytt blogg har jag inte sett frågan förrän nu. Om du inte fått hjälp så skriv en fråga igen så ska jag svara :)

2010-10-11 @ 19:57:08
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0